Activiteiten

Inloop-koffie-ochtenden

Zorgt u voor iemand en vinden u en degene voor wie u zorgt het fijn om andere mantelzorgers en hun naasten te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee? Kom dan naar een koffie-ochtend en u zult ervaren dat u er niet alleen voor staat. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen voor de mantelzorger, maar ook voor degene voor wie wordt gezorgd.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. We vinden het wel fijn als u zich vooraf even aanmeldt. Dit kan via e-mail: consulenten@mantelzorggilzerijen.nl of telefoonnummer 06-3085 8182.
U bent van harte welkom om er samen een mooie ochtend van te maken. De mantelzorgconsulenten Anja en/of Sandra zijn hierbij aanwezig.

Datum: donderdag 2 juni 2022
Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: CC De Schakel, Kerkstraat 104, Gilze

Datum: donderdag 7 juli 2022
Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: CC De Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen


Voorstelling 'Voor ik het Vergeet' van The Blue Stars

De Kerngroep Dementievriendelijke Gemeente Gilze en Rijen wil graag haar 5 jarig jubileum alsnog vieren en ter gelegenheid hiervan hebben ze opnieuw de cabaretgroep “The Blue Stars” gecontracteerd met de voorstelling “Voor ik het Vergeet”.
Deze voorstelling moest in november geannuleerd worden, maar kan nu gelukkig doorgaan.   

In deze voorstelling wordt het publiek vermaakt met hilarische scenes en conferences, afgewisseld en gecombineerd met prachtige muziek en liedjes van toen en nu. Dit alles met maar één bedoeling: de bezoekers een heerlijk ontspannen avond bezorgen waar veel gelachen kan worden.

Datum: donderdag 16 juni
Tijdstip: aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur
Locatie: De Schakel, Kerkstraat 104 in Gilze.

Kaarten à € 12,50 (inclusief koffie in de pauze en drankje na afloop) zijn verkrijgbaar bij de Schakel, Kerkstraat 104 te Gilze en de Boodschap, Nassaulaan 62-64 in Rijen of online via Tickets - CCGR Culturele Centra Gilze en Rijen

Via deze link leest u meer informatie over The Blue Stars: Blue Stars.pdf