Mantelzorg Gilze en Rijen in het nieuws

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief-3-2019

Nieuwsbrief-2-2019Nieuwsbrief-1-2019

Nieuwsbrief-3-2018

Nieuwsberichten

Mantelzorgers genoten van heerlijk dagje uit naar Gouda

Dagje uit naar Gouda

Door een klick op de foto kunt U alle foto's bekijken

Donderdag 22 augustus heeft een grote groep mantelzorgers uit Gilze en Rijen een bezoek gebracht aan het historische hart van het Groene Hart, Gouda. Het is een prachtige dag geworden. Schitterend weer en een mooie invulling van deze dagreis. Een dag die zorgde voor een welkome ontspanning voor de mantelzorgers die dat als geen ander echt eens nodig hebben.

Wandeltocht Duiventoren

Wandelen in de Duiventoren

Door een klick op de foto kunt U alle foto's bekijken

Lokaal Steunpunt Mantelzorg gaat de bossen in. Wandelen in de Duiventoren. Lokaal Steunpunt Mantelzorg Gilze en Rijen (LSM) zorgt ook voor de nodige actieve ontspanning voor haar mantelzorgers. Een wandeling in de Duiventoren, op woensdag 24 april, stond op het programma. De oproep heeft veel mantelzorgers doen besluiten mee te gaan.

Nieuwjaarsbijeenkomst en afscheid Wil Michielsen.

Nieuwjaarsbijeenkomst-2019

Door een klick op de foto kunt U alle foto's bekijken

Op 23 januari was in De Molenwiek onze start van het nieuwe jaar. Veel mantelzorgers hebben genoten van een ontspannen bijeenkomst waar we gezamenlijk een start hebben gegeven aan het nieuwe jaar 2019 met een hapje en een drankje.

De sfeer zat er goed in. Ook de vrijwilligers van de Molenwiek deden erg hun best. Zij zorgden dat er door hun inzet niemand het aan iets ontbrak. Een compliment is zeker op zijn plaats.

Voor de laatste keer heeft Wil Michielsen, naast haar penning- meesterschap, ook nog de rol vervult van bingomaster. Dit keer samen met haar man Jack. Maar de bingo ging niet van start voordat Wil door voorzitter Lau Lavooij en wethouder Aletta van der Veen in het zonnetje was gezet. Zij werd bedankt voor bijna 24 jaar inzet voor het Lokaal Steunpunt Mantelzorg. Met een mooi cadeau werd deze dank onderstreept.

Dag van de Mantelzorg 2018


Door een klick op de foto kunt U alle foto's bekijken

Op donderdag 8 november 2018 heeft het Lokaal Steunpunt Mantelzorg Gilze en Rijen (LSM) de landelijke Dag van de Mantelzorg gevierd met een bomvolle zaal met mantelzorgers in de Boodschap in Rijen. Een ‘verwendag’ dit keer waarvan alle aanwezige mantelzorgers met volle teugen hebben genoten. Tevens de dag waarop het gemeentelijk mantelzorgcompliment, waaronder ook voor het eerst aan een jonge mantelzorger door wethouder Zwarts werd overhandigd, aangevuld met een doos met lekkers en aanbiedingen van onze winkeliers. Elders in dit weekblad kunt u lezen hoe geslaagd deze dag is geweest.